|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 8/25/2010 Posty: 20
|
W tym temacie oczywiście dyskutujemy o symulacjach tirów.
|
|
Przyłączony: 1/29/2011 Posty: 20
|
Hard Truck, Euro Truck Simulator, 18 whell of steel to są najbardziej znane symulatory jazdy tirami, ale to raczej tylko dla fanów. Mnie to jakoś nie pociąga.
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
adrianpc - Hard Truck to to samo co 18 Wheels of Steel... A ja uwielbiam takie gry. Mogę poczuć rozmiar prawdziwych ciężarówek i ich ładunków. I nie, nie nudzą mnie takie gry. 
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 1/26/2009 Posty: 1,067
|
Ja grałem w Euro Truck Simulator i ma po niej traumę. W ogóle boję się odpalać Wheels of Steel czy coś innego bo ETS był fatalny i nudny.
|
|
Przyłączony: 1/29/2011 Posty: 20
|
Może to jest i fajne ale dla mnie to się wydaje strasznie nudne tak zap$%$##lac takim traktorkiem  z 40 na godzine.
|
|
Przyłączony: 8/25/2010 Posty: 20
|
Arturano pisze:Ja grałem w Euro Truck Simulator i ma po niej traumę. W ogóle boję się odpalać Wheels of Steel czy coś innego bo ETS był fatalny i nudny. To zagraj w German Truck Simulator , to lepsza wersja ETS( bardziej realistyczna)
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 11/15/2009 Posty: 81
|
Moją ulubioną jest 18 wheels of stell Across America. Może nie było zbyt złożone, ale mam z nią miłe wspomnienia.
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 3/15/2011 Posty: -1
|
Jeszcze Rig'n'Roll dosyć fajne, tylko dość wysokie wymagania i limit instalacji. A oprócz tego - King of the Road (czyli chyba Hard Truck 2, już sam nie wiem) - 18 WoS Haulin / 18 WoS American Long Haul - za pierwszym przemawia spora ilość modów, w tym ciekawe mapki (nawet Polska), drugi jest za to nowszy - ETS / GTS
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 4/24/2011 Posty: 4
|
Fajne są te gry.Ja najbardziej lubię Euro Truck Simulator i German Truck Simulator.Zresztą German był w którymś Playu.
|
|
|
Guest |