|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 3/14/2010 Posty: 6
|
Witam, proszę o pomoc chciałem się ostatnio pobawić możliwością sterowania głosem w grach (czytałem w Playu, że jest taka możliwość). Otóż wiem, że taka możliwość jest dostępna w grze Tom Clancy's End War, ale przeczytałem o programie który daje taką możliwość w innych grach. Mój problem jest taki, że nie pamiętam jak się ten program nazywał (aktualnie nie posiadam tego numeru Playa). Dlatego proszę, żeby ktoś na pisał jak ten program się nazywał, jeżeli znacie lepszy to również nim nie pogardzę (warunek jest jeden musi działać pod Windows 7). Z góry dzięki wszystkim pomocnym użytkownikom!
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Wydaje mi się, że oprócz takich programów, sama gra musi posiadać możliwość gry głosem. A o ile mi wiadomo niewiele gier (w sumie to chyba tylko End War kojarzę) ma taką opcję. No, ale jak mówię - wydaje mi się, także pewny nie jestem.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 12/25/2007 Posty: 850
|
Czesioooo pisze:Wydaje mi się, że oprócz takich programów, sama gra musi posiadać możliwość gry głosem. A o ile mi wiadomo niewiele gier (w sumie to chyba tylko End War kojarzę) ma taką opcję. No, ale jak mówię - wydaje mi się, także pewny nie jestem. Chodzi o to że program binduje przyciski pod odpowiednie komendy głosowe ... więc po co ci wbudowana w grę kontrola głosem ? Znalazłem takie coś : http://www.vrcommander.com/Product.html Ale musisz to sam sprawdzić bo ja aktualnie nie mam mikrofonu .
|
|
|
Rozumiem Cię. Ale czytałem w Playu (chyba w 04/2009), o programie który pozwala na takie coś w innych grach. W tym numerze była recenzja właśnie End War'a. Nazwy programu nie pamiętam ale coś tam o tym było.
|
|
|
Dzięki Mati ziom. Jak będę mial czas i (megabajty na necie) to go wypróbuję. (porzedni post był do Czesioooo)
|
|
|
Guest |