|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
DonSzabla - Ty też jesteś jednak udany. Widzę, że czytanie ze zrozumieniem jest Ci obce. Nie porównuję 5 do 3 grafiką. Stwierdzam tylko, że pod tym względem "trójka" nie jest piękna jak napisał user nade mną. Dodaję do tego też, że w "piątce" dopiero grafika jest ładna. A to nie jest porównanie. Wiesz, czytania ze zrozumieniem w podstawówce już uczą...
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 6/5/2010 Posty: 64
|
Pamiętam jak się w to zagrywałem  . Zawalista giera , chociaż jak ostatnio włączyłem to z powodu grafiki nie dałem rady w to dłużej pograć xD. W sumie piątka jest podobna ... ale to nie to samo.
|
|
Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 9/20/2007 Posty: 344
|
Czesioooo pisze:kmpt - ja nie mam takich problemów. Mam ZE i wszystko jest ok. Poza tym - tak Ci to przeszkadza ?  A jaką masz wersję, tzn. z jakiej serii masz tych Herosów? XK Gold?
|
|
|
kmpt - eXtra Klasyka. Do tej pory gram i nie zauważyłem nawet jednego błędu w polonizacji.
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 7/30/2010 Posty: 24
|
Spyker pisze:Piąta część razem z dodatkami.
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 7/30/2010 Posty: 24
|
Ah sorry za to Spyker niebyło mnie na chwile i muj młodszy brat dorwał sie do kompa a on jak sie doczegoś dorwie to koniec.... sory
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 4/8/2009 Posty: 216
|
NEDZNE PROWO
|
|
|
Nędzne prowo...
|
|
|
Czesioooo pisze:kmpt - eXtra Klasyka. Do tej pory gram i nie zauważyłem nawet jednego błędu w polonizacji. A która odsłona, że się tak wyrażę eXtra klasyki? Podejrzewam, że XK Gold? W takim razie czy byłaby możliwość abyś udostępnił mi dwa pliki z folderu DATA - h3abp_bm.lod i H3pbitma.lod, które są odpowiedzialne za spolszczenie? Wiem, że tam tkwi błąd, bo udało mi się wyodrębnić z nich dwa pliki tekstowe odpowiedzialne za komunikaty przy zajmowaniu kopalń, niestety po ich poprawieniu nie potrafię ich z powrotem scalić z plikiem .lod, dlatego jesteś moją ostatnią deską ratunku  .
|
|
|
kmpt - mam o takie: http://img220.imageshack.us/i/dsc08117.jpg/( zdjęcie robione kiedyś do tematu "Wasze kolekcje (niekoniecznie gier)" ) Poza tym - nie mam na razie na dysku HoM&M III, więc nie mam jak Ci wysłać. W najbliższym czasie pewnie będę instalował, więc wtedy na pewno Ci pomogę.
|
|
|
Jak zainstalujesz to proszę odezwij się na PW. Dziękuję za pomoc  .
|
|
|
Spoko, niedługo będę instalował. Odezwę się na pewno.
|
|
|
Guest |