|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 7/18/2010 Posty: 1
|
Witam. Posiadam komputer o specyfikacji technicznej następującej; procesor Intel Pentium Dual Core 2,20 GHz; 1 GB RAM i kartę graficzną NVidia 8600 GT 256 MB + Windows XP. Otóż mam problem z grą Ghost Master na tym komputerze. Mimo że pecet spełnia wymagania gry (procesor Pentium III 450 MHz, 128 MB RAM i karta graficzna 32 MB 3D) to niestety zacina się. Próbowałem wszystkiego: i uruchamiania gry zze zgodnością z Windows 98 i 2000, i przeinstalowywania sterowników do karty graficznej i nadal problem występuje. Wiecie może w czym tkwi przyczyna albo jak to rozwiązać?
|
|
Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 1,226
|
Może komputer ,,za nowy" ? Miałem takie coś w Hard Truck III. Niektóre gry, które w wymagają maksymalne Win 98 ME, nie chodzą pod XP.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 2/27/2009 Posty: 828
|
Ja mam XP. Komp Kupiony w grudniu 2008. Ghost chodzi bardzo dobrze.
|
|
Przyłączony: 9/20/2007 Posty: 344
|
Czy problem pojawia się również w innych grach? Próbowałeś instalować starsze sterowniki do karty graficznej?
|
|
Przyłączony: 8/1/2009 Posty: 716
|
a jakich shaderów to wymaga?
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/5/2009 Posty: 270
|
pewnie żadnych
|
|
Przyłączony: 1/17/2008 Posty: 571
|
ja też miałem podobny problem z grą Full Spectrum Wariors. Pomimo że komp spełniał bez problemu zalecane wymagania to gra strasznie cięła nawet na najniższych ustawieniach i do dzisiaj nie wiem czemu. Sterowniki najlepsze zainstalowane i direct i dalej to samo. Nie uważam wcale że tak przez to że gra jest stara, odpalałem później Prince Of Persje Piaski Czasu która ma podobne wymagania i śmigała że aż miło. A kompa mam starego już także na czasy FSW był on w sam raz a i tak gra się tnie.
|
|
|
Guest |