Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

SE C902 vs LG GD510 Eco Solar Opcje
Czesioooo
Wysłane: 20 czerwca 2010 21:53:22

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 9/14/2009
Takie, w których ciebie na świecie nie było.
Nie odpisuj, bo przegrasz życie.

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Pawsik
Wysłane: 21 czerwca 2010 08:08:07

Przyłączony: 12/14/2008
Czesioooo dlaczego nie edytujesz swoich postów ????

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Czesioooo
Wysłane: 21 czerwca 2010 14:29:07

Pawsik - usunął swój post, przez co wygląda jakby dwa były... Pomyśl nim coś napiszesz, bo ja zawsze edytuję.

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Mati_ziom
Wysłane: 22 czerwca 2010 22:51:15

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 12/25/2007
Czesioooo pisze:
Mati_ziom - bo za krótko żyjesz. Ja się spotkałem nie jeden raz. Zobaczysz sam, jeszcze się z takim spotkasz.

Tak ... i na pewno żeby odebrać połączenie trzeba było wpisywać dziesiątki linijek kodu a żeby napisać sms - skończyć Harvard i mieć specjalne pozwolenie od CIA . Sorry ale dzisiejsze telefony pozwalają na odbieranie rozmów i sms'ów jednym przyciskiem a pisanie i dzwonienie to zaledwie kilka kliknięć - chyba dość mało to skomplikowane w porównaniu z programowanie w C++ albo tworzeniem animacji (przykładowo) . Uwierz mi że dzisiejsze pokolenia chodzących hamburgerów nie kupią już telefonu który będzie wymuszał od nich myślenia i dużej ilości kliknięć (bo dostaną zawału z przegrzania) . Jeszcze walnij mi tutaj cegłą z 1980 roku że niby się nie znam - ale bądźmy szczerzy - kto TERAZ taki telefon ma /używa go / sprzedaje ? Nikt ...
Czesioooo
Wysłane: 23 czerwca 2010 15:07:55

Mati_ziom pisze:
Tak ... i na pewno żeby odebrać połączenie trzeba było wpisywać dziesiątki linijek kodu a żeby napisać sms - skończyć Harvard i mieć specjalne pozwolenie od CIA . Sorry ale dzisiejsze telefony pozwalają na odbieranie rozmów i sms'ów jednym przyciskiem a pisanie i dzwonienie to zaledwie kilka kliknięć

Nie ma to jak dobry sarkazm... Poza tym - nigdzie nie napisałem, że trudności w obsłudze to odbieranie telefonów i pisanie SMS'ów. Więc mi tu nie wciskaj czegoś, czego nie napisałem.
Mati_ziom pisze:
chyba dość mało to skomplikowane w porównaniu z programowanie w C++ albo tworzeniem animacji (przykładowo)

Nie wiem, bo się tym nie zajmuję, ale to się tematu nie tyczy...
Mati_ziom pisze:
Jeszcze walnij mi tutaj cegłą z 1980 roku że niby się nie znam - ale bądźmy szczerzy - kto TERAZ taki telefon ma /używa go / sprzedaje ? Nikt ...

Oj byś się zdziwił, drogi Panie. Nawet nie wiesz jak się mylisz. Co najmniej 3 osoby w mojej klasie mają stare złomy, więc to już przeczy Twojej teorii.
Poza tym dla mnie trudność obsługi polega na tym, że telefon jest mało intuicyjny, dużo czasu zabiera rozpracowywanie i ma kilka wad natury technicznej (np. za małe klawisze, co zawsze mnie denerwowało). Nie dopowiadaj sobie czegoś, czego ktoś nie napisał (o tym odbieraniu i pisaniu SMS'ów).

Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum