Mati_ziom pisze:Tak ... i na pewno żeby odebrać połączenie trzeba było wpisywać dziesiątki linijek kodu a żeby napisać sms - skończyć Harvard i mieć specjalne pozwolenie od CIA . Sorry ale dzisiejsze telefony pozwalają na odbieranie rozmów i sms'ów jednym przyciskiem a pisanie i dzwonienie to zaledwie kilka kliknięć
Nie ma to jak dobry sarkazm... Poza tym - nigdzie nie napisałem, że trudności w obsłudze to odbieranie telefonów i pisanie SMS'ów. Więc mi tu nie wciskaj czegoś, czego nie napisałem.
Mati_ziom pisze:chyba dość mało to skomplikowane w porównaniu z programowanie w C++ albo tworzeniem animacji (przykładowo)
Nie wiem, bo się tym nie zajmuję, ale to się tematu nie tyczy...
Mati_ziom pisze:Jeszcze walnij mi tutaj cegłą z 1980 roku że niby się nie znam - ale bądźmy szczerzy - kto TERAZ taki telefon ma /używa go / sprzedaje ? Nikt ...
Oj byś się zdziwił, drogi Panie. Nawet nie wiesz jak się mylisz. Co najmniej 3 osoby w mojej klasie mają stare złomy, więc to już przeczy Twojej teorii.
Poza tym dla mnie trudność obsługi polega na tym, że telefon jest mało intuicyjny, dużo czasu zabiera rozpracowywanie i ma kilka wad natury technicznej (np. za małe klawisze, co zawsze mnie denerwowało). Nie dopowiadaj sobie czegoś, czego ktoś nie napisał (o tym odbieraniu i pisaniu SMS'ów).