Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

X-Box 360-Fallout 3 Opcje
bartokk
Wysłane: 15 maja 2010 20:59:38

Ranga: Prawie mistrzunio
Grupy: Member

Przyłączony: 7/30/2008
Warto kupić Fallouta 3 na X-Boxa 360 czy lepiej się gra na pc i zachować tradycję(poprzednie części)? Proszę o odpowiedź.

If you don't like PLAY we have two words for ya!

SUCK IT!!!
Czesioooo
Wysłane: 15 maja 2010 21:06:57

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 9/14/2009
Mnie tam się dobrze grało na PC. Na X-pudle nie wiem jak jest ale wiem jedno. Cena na PC jest dużo niższa niż na Xbox'a a radość z gry taka sama.

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
farcry
Wysłane: 16 maja 2010 22:33:37

Ranga: Prawie mistrzunio

Przyłączony: 11/22/2008
Opłaca się ale edycje kolekcjonerską kturą kupiłem za 79.99. Sama gra jest bardzo fajna i długo się nie znudzi. Zdecydowanie polecam.

MOJE NAJLEPSZE GRY - PROTOTYPE, INFAMOUS ,GEARS OF WAR , CHRONICLES OF RIDDICK AoDA , BLOODRAYNE 2 . [FAR CRY 2 , INFERNAL , RESIDENT EVIL 4,5 , CRYSIS , DARK SECTOR , JADE EMPIRE , OBSCURE 2 , ASSASINS CREED , WITCHER , GOTHIC , FABLE , GTA 4 , PNEUMBRA, FEAR, MAFIA , MADEMAN , SINS of SOLAR EMPIRE , ALIEN SHOTER, STAR WARS : THE FORCE UNLEASHED, STAR WARS: JEDI ACADEMY, BORDERLANDS,DRAGON AGE, DEVIL MAY CRY 4, AVATAR: THE GAME, MASS EFFECT 1,2, PURE,LEFT 4 DEAD, ALAN WAKE, SABOTEUR......
Mój PC - Intel core quad 3,2Ghz, 2GB RAM, GeForce 9800 GT 512MB, dysk 250 GB.
Mój laptop- ACER- Dwurdzeniowy procesor intelR pentiu R dual core t4300 2,1 Ghz. Pamięć Ram 3 GB, Matryca 15,6" WXGA CB (HD ready).
Karta graficzna ATI Radeon X4570 512MB.Dysk twardy 320GB.Xbox 360 elite dysk 120GB.
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum