|
|
Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 3/27/2010 Posty: 242
|
Chodzi o to że chce pograć w Titan Quest. Ale nikt z kumpli nie lubi RPG.Może ktoś z was.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/17/2009 Posty: 537
|
Zmień kumpli
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Szymono111 - Przede wszystkim są już założone takie tematy w różnych działach, odnośnie gry. Mogłeś to napisać tam, a nie tutaj. Titan Quest jest już stare wątpię aby ktoś grał w to tym bardziej na forum - powodzenia.
|
|
|
Jest z 2005 o ile się nie mylę SPYKER.O co do zmień kumpli to nie ma kogo bo wszyscy tylko GTA SA.
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Szymono111, naucz się pisać. Czytam Twoją wypowiedź czwarty raz i rozmyślam już z 2 minuty nad nią. Nic nie zrozumiałem. Szymono111 pisze:O co do zmień kumpli to nie ma kogo bo wszyscy tylko GTA SA. To już jest mistrzostwo świata... Niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi, bo nijak zrozumieć nie mogę...
|
|
Przyłączony: 2/16/2010 Posty: 325
|
Szymon ja mam TQ ale nie będe grał bo mi się nudzi.Jest nudny i do tej pory bardzo żałuję ,że go kupiłem. Diablo RLZ
|
|
|
[quote=Czesioooo]Szymono111, naucz się czytać. Czytam Twoją wypowiedź czwarty raz i rozmyślam już z 2 minuty nad nią. Nic nie zrozumiałem. Może nie jasno się wyraziłem ale chodzi o to że wszyscy z mojej okolicy lubią GTA SA a ja jako nieliczny lubię RPG.
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Szymono111 - naucz się cytować, bo to jest prawdziwa jazda.
|
|
Przyłączony: 10/11/2009 Posty: 343
|
To po prostu graj z innymi w GTA SA bo wątpię żeby ktoś zagrał z tobą w Titan Quest
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Razor0309 - NIE ODKOPUJ TAKICH TEMATÓW ! Ktoś Ci karze to robić ?
|
|
|
Guest |