Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

MMO na silniku CryENGINE 2 Opcje
Spyker
Wysłane: 10 marca 2010 08:16:30

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 9/25/2009
Wymagania będą ogromne, a w mieście to nie będzie komputera który da radę to wygenerować przy tak dużej ilości graczy. Gra raczej nie będzie rewolucją ludzie nie inspirują się Azją i jej klimatami były już takie gry i średnio wypadły. World of Warcraft może być spokojny i jego dodatek Cataclysm.
Czesioooo
Wysłane: 10 marca 2010 14:31:42

Przyłączony: 9/14/2009
Spyker pisze:
Wymagania będą ogromne

Bzdura. Wszystko zależy od optymalizacji.
Spyker pisze:
a w mieście to nie będzie komputera który da radę to wygenerować przy tak dużej ilości graczy.

Patrz odpowiedź wyżej.
Spyker pisze:
Gra raczej nie będzie rewolucją ludzie nie inspirują się Azją i jej klimatami

Żebyś się nie zdziwił. jeśli gra będzie choć po części tak dobra jak WoW, to będą w nią grać rzesze ludzi !
Spyker pisze:
World of Warcraft może być spokojny i jego dodatek Cataclysm.

Nie bądź taki pewny. Dopóki gra nie wyszła pewny być nie możesz.
Jak dla mnie wygląda co najmniej dobrze. Ale fanem MMO nie jestem więc...

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Spyker
Wysłane: 10 marca 2010 14:42:41

Przyłączony: 9/25/2009
Jeśli nie jesteś, to po co się wypowiadasz ? N/C
foidek
Wysłane: 10 marca 2010 17:05:10

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 6/14/2008
Ciekaw jestem jak to się wymawia, "Ikolonst" ? Coś mi się wydaje że twórcy nie wykazali się zbytnią inwencją, toż to ja mógłbym nazwa grę o tak: "./,awf,wealme".

Jakby ktoś interesował się fotografią to zapraszam: http://www.flickr.com/photos/foidek/
Czesioooo
Wysłane: 10 marca 2010 18:43:44

Przyłączony: 9/14/2009
Spyker pisze:
Jeśli nie jesteś, to po co się wypowiadasz ? N/C

Naucz się poprawnie interpretować wypowiedzi. Nie jestem fanem =/= nie grywam ! To nie są synonimy ! Pomyśl nim coś napiszesz. Ban nic Ci nie dał jak widać.

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum