|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
- Widzisz go jako gościa, który śpiewa Heavy - metal czy też śpiewaka operowego ? - raczej metalowca - Do czego bardziej jest stworzony: bycie hotelowym boyem czy prezesem City Interactive ? - oczywiście prezesem CI - Co cię w nim przeraża ? - kopia pytania Krzycha  Nic. - Jego zalety - zna się na samolotach, często się udziela, nie spamuje, pisze tam gdzie ma coś do powiedzenia, jest bystry. - Jego wady - chyba nie ma. - Czym byś go obdarował gdyby zdradził ci fulle w Play-u 4/2010 ? - niczym. Podziękowałbym.
|
|
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
- Widzisz go jako gościa, który śpiewa Heavy - metal czy też śpiewaka operowego ? - śpiewak, on jest spokojny - Do czego bardziej jest stworzony: bycie hotelowym boyem czy prezesem City Interactive ? - prezesem CI - Co cię w nim przeraża ? - konieczność kolekcjonowania serii gier, nie kupi mw2, bo nie ma coda5 - Jego zalety - dobry user - Jego wady - pije alkohol pomimo niepełnoletności xd - Czym byś go obdarował gdyby zdradził ci fulle w Play-u 4/2010 ? - po co mi to wiedzieć, mogę poczekać
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
Widzę,że Pietrek przejął władzę godnie  . Widzisz go jako gościa, który śpiewa Heavy - metal czy też śpiewaka operowego ? -Śpiewaka operowego. - Do czego bardziej jest stworzony: bycie hotelowym boyem czy prezesem City Interactive ?-Prezes City,chociaż on nim i tak nie zostanie  dziwne pytanie (  ) -Co cię w nim przeraża ? -Avatar  - Jego zalety-Spoko ziom,fajnie piszę ma humor czy coś  - Jego wady-hmm dużo by wymieniać  - Czym byś go obdarował gdyby zdradził ci fulle w Play-u 4/2010-Chrzanie to wolę poczekać chociaż i tak pewnie będzie  ... 
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,887
|
Widzisz go jako gościa, który śpiewa Heavy - metal czy też śpiewaka operowego? - ZDECYDOWANIE Metalowca Do czego bardziej jest stworzony: bycie hotelowym boyem czy prezesem City Interactive - Żadne z tych, ale bardziej prezesem CI Co cię w nim przeraża? - trzyma w domu laleczki Voodoo wszystkich userów tego forum (żart)Jego zalety - lubi świetną muzykę, ma dużo pomysłów, mądrze się wypowiada i długo tu jest Jego wady - ja nie zauważyłem Czym byś go obdarował gdyby zdradził ci fulle w Play-u 4/2010 - Nie bardzo mnie interesuje taka tajna informacja jak fulle w Playu, a więc dałbym mu tylko... numer Bruce'a Dickinsona hehe 
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
- Widzisz go jako gościa, który śpiewa Heavy - metal czy też śpiewaka operowego? Heavy - metal - Do czego bardziej jest stworzony: bycie hotelowym boyem czy prezesem City Interactive - hotelowym boyem - Co cię w nim przeraża? Avatar - Jego zalety bardzo dużo - Jego wady ni ma - Czym byś go obdarował gdyby zdradził ci fulle w Play-u 4/2010 Obdarował C4
|
|
Przyłączony: 11/26/2007 Posty: 1,052
|
- Widzisz go jako gościa, który śpiewa Heavy - metal czy też śpiewaka operowego? W duecie z Miley  - Do czego bardziej jest stworzony: bycie hotelowym boyem czy prezesem City Interactive? - cowboyem - Co cię w nim przeraża? - nie mogę nic wymyślić, więc to polę zostawię puste  - Jego zalety - ogólnie jest w porządku - Jego wady - jest zbyt spokojny i miły  - Czym byś go obdarował gdyby zdradził ci fulle w Play-u 4/2010 - oddałbym mu jeden z moich kilkunastu jachtów na Morzu Śródziemnym
|
|
Przyłączony: 2/16/2010 Posty: 325
|
- Widzisz go jako gościa, który śpiewa Heavy - metal czy też śpiewaka operowego?- Metalowca - Do czego bardziej jest stworzony: bycie hotelowym boyem czy prezesem City Interactive- Prezesem , każdy nim morze być, wystarczy czytać i podpisywać papierki moim zdaniem - Co cię w nim przeraża?- Avatar - Jego zalety- sensowne, lekko żartobliwe wypowiedzi - Jego wady- Na razie nie zauważyłem , wzorowy forumowicz można by rzec. - Czym byś go obdarował gdyby zdradził ci fulle w Play-u 4/2010- Niczym. Pewnie wrzucą jak zwykle grę z przed 5 lat.( ALE CZASAMI SIĘ COŚ PORZĄDNEGO TRAFI )
|
|
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,188
|
Teraz Davyd001  - Gdybyś był w śmiertelnym niebezpieczeństwie, poprosiłbyś o ratunek jego ( w końcu zielony ranger  ) czy Super ES-a - Widzisz go jako żołnierza czy domokrążce - Co cię w nim przeraża - Co przychodzi ci na myśl gdy patrzysz na jego avatar - Jego zalety - Jego wady - Czy zaufałbyś mu na tyle, że pozyczyłbyś 100zł
|
|
Przyłączony: 3/10/2009 Posty: 1,887
|
Gdybyś był w śmiertelnym niebezpieczeństwie, poprosiłbyś o ratunek jego ( w końcu zielony ranger  ) czy Super ES-a - myślę, że Super ESa Widzisz go jako żołnierza czy domokrążce - nieco bardziej żołnierza Co cię w nim przeraża - Zielony strój Co przychodzi ci na myśl gdy patrzysz na jego avatar - najgłupsza/y bajka/miniserial(?) którą/który mogą oglądać dzieci i psuć sobie psychike. Takie są moje przemyślenia po pooglądaniu blisko trzydziestu odcinków. Jego zalety - na ogół porządny gość, który fajnie pisze Jego wady - avatar, kiedyś szpanował podpiskiem "Wasz Ojciec Chrzestny" Czy zaufałbyś mu na tyle, że pożyczyłbyś 100zł - nie
|
|
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
1.SuperES-A 2.Domokrążca 3.Zielony Strój 4.W sumie gówno mnie obchodzi kto ma jaki avatar. 5.W porządku użytkownik 6.Nie znam go na tyle żeby mówić o jego wadach 7.Nigdy w życiu nie pożyczył bym tylu pieniędzy.
|
|
|
- Gdybyś był w śmiertelnym niebezpieczeństwie, poprosiłbyś o ratunek jego (w końcu zielony ranger) czy Super ES-a - Super ES-a  Żart. Ani jego, ani tego Super ES-a. - Widzisz go jako żołnierza czy domokrążce - domokrążcę. - Co cię w nim przeraża - avatar ! - Co przychodzi ci na myśl gdy patrzysz na jego avatar - czasy dzieciństwa. - Jego zalety - nie zauważyłem - Jego wady - nie zauważyłem - Czy zaufałbyś mu na tyle, że pożyczyłbyś 100zł - nie !
|
|
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
- Gdybyś był w śmiertelnym niebezpieczeństwie, poprosiłbyś o ratunek jego ( w końcu zielony rangerApplause ) czy Super ES-a - eeee. pewno bym zdechł tak czy siak ~~ - Widzisz go jako żołnierza czy domokrążce - żołnierza który krąży między domami na wojnie - Co cię w nim przeraża - nie wiem, avatar.. ale przy tak działającym forum, nawet mój mnie przeraża ; P - Co przychodzi ci na myśl gdy patrzysz na jego avatar - lubie placki - Jego zalety - dawał rade w temacie "ale jaja", respect ; P - Jego wady - też mnie drażnił ten jego sig "wasz ojciec chrzestny", ze niby taki kozak, ta? - Czy zaufałbyś mu na tyle, że pozyczyłbyś 100zł - 100 zł, haha... żebym ja tyle kasy miał żeby pożyczać : P
|
|
Przyłączony: 2/6/2009 Posty: 1,202
|
1. Super ES-a, coś nie lubię Rangerów. 2. Żołnierz, który zabija Osamę bin Ladena. 3. Nic, kompletnie nic. 4. Pajacowanie. 5. Świetne obrazki w temacie "ALE JAJA" 6. To, że kiedyś uważał się za naszego Ojca Chrzestnego. 7. Nie, bo nie mam  .
|
|
|
B92
- Czy gdybyś był naczelnym Gry-Online to czy zaproponowałbyś mu pracę? - Będąc szefem EA dawałbyś mu najnowsze produkcje gier na rozwój portalu, w którym pracuje? - Co cię w nim przeraża - Co przychodzi ci na myśl gdy patrzysz na jego avatar? - Jego zalety - Jego wady - Czy gdyby był umierający i ostatnią jego wolą byłoby zagrać w GTA IV - kupiłbyś mu je?
|
|
|
- Czy gdybyś był naczelnym Gry-Online to czy zaproponowałbyś mu pracę ? - raczej tak. - Będąc szefem EA dawałbyś mu najnowsze produkcje gier na rozwój portalu, w którym pracuje ? - prawdopodobnie. - Co cię w nim przeraża - nic. - Co przychodzi ci na myśl gdy patrzysz na jego avatar ? - kujon. - Jego zalety - nie spamuje, ma jeden obrany cel na forum. - Jego wady - nie ma. - Czy gdyby był umierający i ostatnią jego wolą byłoby zagrać w GTA IV - kupiłbyś mu je? - tak.
|
|
Przyłączony: 8/19/2007 Posty: 2,218
|
Czy gdybyś był naczelnym Gry-Online to czy zaproponowałbyś mu pracę?-tak - Będąc szefem EA dawałbyś mu najnowsze produkcje gier na rozwój portalu, w którym pracuje?-tak - Co cię w nim przeraża-nic - Co przychodzi ci na myśl gdy patrzysz na jego avatar?-Wiktor Cegła czyli Sweter - Jego zalety-nie spamuje - Jego wady-brak - Czy gdyby był umierający i ostatnią jego wolą byłoby zagrać w GTA IV - kupiłbyś mu je?-nie,mówi moja mroczna strona
|
|
Przyłączony: 11/26/2007 Posty: 1,052
|
Czy gdybyś był naczelnym Gry-Online to czy zaproponowałbyś mu pracę? - raczej nie, chyba, że robiłbym przekręty na kasę. Wtedy starałbym się działać tanim kosztem.  - Będąc szefem EA dawałbyś mu najnowsze produkcje gier na rozwój portalu, w którym pracuje? - jeśli będę prezesem EA to obiecuję każdemu forumowiczowi jakąs gierkę  - Co cię w nim przeraża - niebardzo go kojarzę. To ten co reklamuje jakiś portal o grach, tak? - Co przychodzi ci na myśl gdy patrzysz na jego avatar? - mój stary avatar z nieoficjalnego forum, zrobiony jakimś generatorem. Straszna tandeta.  - Jego zalety - hmmm, coś tam skrobie, więc ma w sobie zapał, bardzo prawdopodobne, że jest ambitny. Życzę powodzenia. - Jego wady - za słabo go znam, ponieważ mało się udziela - Czy gdyby był umierający i ostatnią jego wolą byłoby zagrać w GTA IV - kupiłbyś mu je? - nie. Co za pała spędza ostatnie chwile życia na graniu w gierki?
|
|
Przyłączony: 12/8/2009 Posty: 396
|
Czy gdybyś był naczelnym Gry-Online to czy zaproponowałbyś mu pracę? tak - Będąc szefem EA dawałbyś mu najnowsze produkcje gier na rozwój portalu, w którym pracuje? tak - Co cię w nim przeraża? Raczej nic - Co przychodzi ci na myśl gdy patrzysz na jego avatar? facecik - Jego zalety nou spamero - Jego wady raczej ni ma - Czy gdyby był umierający i ostatnią jego wolą byłoby zagrać w GTA IV - kupiłbyś mu je? jak bym miał kase i sklep byłby blisko to raczej tak
|
|
|
Grzybek_pl
- Widzisz go BARDZIEJ jako zbieracza podgrzybków czy jako dostawcę pizzy? - Co cię w nim przeraża? - Co przychodzi ci na myśl gdy patrzysz na jego avatar? - Jego zalety - Jego wady - Czy gdyby prowadził firmę "produkującą" pieczarki a ty miałbyś pizzerię to czy zaopatrywałbyś się u niego w towar?
|
|
|
- Widzisz go BARDZIEJ jako zbieracza podgrzybków czy jako dostawcę pizzy ? - dostawcę pizzy. - Co cię w nim przeraża ? - nic, kompletnie nic. - Co przychodzi ci na myśl gdy patrzysz na jego avatar ? - taniec - Jego zalety - nie spamuje - Jego wady - rzadko ostatnio pisze na forum - Czy gdyby prowadził firmę "produkującą" pieczarki, a ty miałbyś pizzerię, to czy zaopatrywałbyś się u niego w towar ? - jeśli byłaby taka możliwość, to pewnie tak.
|
|
|
Guest |