|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 2/26/2010 Posty: 5
|
To całkiem fajna gra.Tworzy się własną postać i walczy się nią w różnych bitwach.W nagradę można grać postaciami z filmu!!!!Ale nie to jest najlepsze.Po przejściu kampanii ludzi można jeszcze do tego zacząć nową złem.Na końcu da się nawet chodzić sauronem.Ale największą frajdą jest chodzenie samym barlogiem.Co wy o tym sądzicie?
|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,123
|
Cały czas chcę kupić tą grę i cały czas mi nie wychodzi.  Ale w końcu kupię.
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Kojak555 pisze:Tworzy się własną postać i walczy się nią w różnych bitwach Bzdura. Nie tworzy się, tylko wybiera z dostępnych w grze. Mam oryginal i jestem szczęśliwy z tego powodu. Jak dla mnie jedna z najlepszych zręcznościowych gier ostatnich lat (po Assassin's Creed i Prince of Persia). Niesamowitą frajdę daje możliwość wcielenia się w największych bohaterów i najlepsze stworzenia z filmu i książki. Kampania może nie jest długa, ale za to dosyć intensywna. Ciągle musimy odpierać ataki nagromadzających się przeciwników. Fabuła jest według mnie bardzo dobra, gdyż jest po prostu kolejno toczącymi się bitwami z filmu. Między każdą misją są piękne przerywniki z filmu. Muzyka stoi na bardzo wysokim poziomie. Grafika może poziomem nie dorasta do Crysisa (  ), ale jak dla mnie jest dobra. Nie potrzeba mi więcej. Kolorystyka nadaje klimatu grze. Mnie osobiście największą frajdę sprawiała gra łucznikami (w tym Legolasem) oraz samym Aragornem. Aragorn i jego specjalne zdolności, takie jak Armia Nieumarłych, dają niesamowite wrażenie siły bohatera. Natomiast najlepiej walczyło mi się z Trollami. te potężne bestie są prawdę mówiąc tylko górą tłuszczu. Wspaniale wyglądały ataki wykańczające je. Jedynym minusem (chyba) jaki zauważyłem jest długość kampanii... Można ją nie ściemniając przejść w 5-6h. Ogólnie TLOTR: Conquest to jedna z moich ulubionych gier. Czasami po prostu uwielbiam odprężyć się przy niej. Jest łatwa i emocjonująca. POLECAM WSZYSTKIM ! Jak dla mnie 9.5/10 (no, mogłaby być dłuższa naprawdę).
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 11/16/2008 Posty: 127
|
bardzo fajna gra 
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Zwykła bezsensowna rzeź nic więcej. Dużo błędów - niedopracowana.
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 10/19/2008 Posty: 89
|
Dla mnie Super gierka Niestety ma jeden minus o którym wspominał kolega JEST KRÓTKA!!!!!!Przeszedłem w 1 wieczór u wujka na urodzinach!grafika ledwo nad średnią(7/10) GRYWALNOSĆ SUPER(9/10) mi do gustu najbardziej przypadli łucznicy i ich headshoty POLECAM
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Graficznie właśnie rządziła bardzo ładnie odwzorowane postacie, lokacje i świetny dźwięk. Faktem, że jest krótka, ale to i nawet dobrze, bo nie była za bardzo monotonna.
|
|
|
Sorry za odkop, ale tak przeglądam stare tematy i zauważyłem coś co mnie ruszyło. Spyker pisze:Zwykła bezsensowna rzeź nic więcej. Dużo błędów - niedopracowana. Bezsensowna rzeź to to może jest, ale dla kogoś, kto nie miał styczności z Trylogią... Błędy ? Jakie błędy ? Po zainstalowaniu patcha nie ma mowy o żadnych błędach... Chyba, że masz problemy z systemem lub komputerem.
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/5/2009 Posty: 270
|
Jutro na TVN leci druga już część trylogii Władcy Pierścieni  Pozycja obowiązkowa !! Oglądam na 100 %
|
|
|
Ta... ? Fajnie. I co w związku z tym ? Jak to się ma do tematu ? Nijak...
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 12/25/2007 Posty: 850
|
Moim zdanem Conquest to jeden z największych niewypałów 2009 roku . Powód jest jeden - gra była od początku nastawiona na multi ale ... nikt w niego nie gra . Nikt nie wspiera tej gry , nie wychodzą nowe map-pack'i , nie ma żadnych usprawnień ... porażka. A granie w tą grę dla singla to tak jak by grać w Bad Company 2 dla fabuły . Już nie wspominam o tym że gra jest niewiarygodnie nudna (po godzinie spędzonej przed telewizorem z 2 kumplami... i ich sonką) .
|
|
|
Mnie wciągnęła i to bardzo. Prawdopodobnie dlatego, że uwielbiam TLOTR i ciekawiło mnie jak zostały odwzorowane największe i najważniejsze bitwy. W multi od czasu do czasu grywam i nie narzekam na brak serverów. Nadal są utrzymywane i działają (przynajmniej jakiś czas temu działały).
|
|
Przyłączony: 1/17/2008 Posty: 571
|
sam nie grałem w tą grę ale bardzo zaintersowała mnie w niej możliwość rozegnania alternatywnej fabuły gdzie zabija się Froda i siły Saurona odnoszą zwycięstwo. Przeszedł ktoś tą kampanię? Jest taka ciekawa jak piszą? A tak troche z innej beczki to w Playu piszą że na jesieni mmo LOTR na jesieni staje się darmowe!!!
|
|
|
Ciapek666 - prawda, jest kampania po stronie zła. I jest bardzo dobra. Zabijanie ludzi orkami czy Uruk-Hai jest fajne. 
|
|
Przyłączony: 1/17/2008 Posty: 571
|
sam bym zagrał gdybym miał wystarczający sprzęt. Zawsze mnie kręciło granie tymi złymi
|
|
|
Guest |