|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 8/19/2007 Posty: 2,218
|
Powiem,że gra mnie wciągneła.Poradziłem sobie z robalami,po prostu zmieniając ustawienie klawiszy na wygodniejsze.Lucas to koleś jakich mało w grach.Fragment przed mieszkaniem Lucasa gdzie policjanci chcą go aresztować,a on im ucieka unikając kul jak w Matrixie jest the best.Chociaż dziwne jest że po tym co wtedy zobaczyłem,Lucas nie jest w stanie poradzić sobie z np.Dwoma policjantami w pobliżu mieszkania Tiffany(tam gdzie przechodzimy nad nimi po gzymsie,przecież on po prostu mógł do nich podbiec,ich zaatakować,rozwalić jak tych przed swoim mieszkaniem i np.ukryć w śmietniku,albo to samo z ochroniarzem w muzeum gdy nas rozpozna.)
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/17/2008 Posty: 305
|
Gra jest bardzo oryginalna. Posiada dobrą fabułę (jest fenomenalna). Ukończyłem kilka razy i zobaczyłem wszystkie zakończenia
|
|
 Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 7/14/2009 Posty: 146
|
8+/10
|
|
Przyłączony: 12/25/2007 Posty: 850
|
I to wszystko co masz do powiedzenia ? Sucha ocena i zero informacji dlaczego taka a nie inna ?
|
|
Przyłączony: 2/6/2009 Posty: 1,202
|
farenheit to zarypista gra naj etap ostatni naj przerywnik po przedostatnim lvl-u  1000000000/10
|
|
Przyłączony: 8/1/2009 Posty: 716
|
najlepsza gra przygodowa w jaką grałem i jedyna z tego gatunku którą lubię 8/10
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/29/2009 Posty: 236
|
Fahrenheit jest grą stosunkowo bardzo łatwą. To taka odnoga dla gier przygodowych, którą luźno można nazwać "interaktywnym filmem". Zagadki są wręcz banalne. Najwyraźniej twórcy nosili się z zamiarem, aby gracz płynnie przeskakiwał do kolejnych warstw fabularnych. Wszystkie trzy zakończenia, można poznać na około 5 minut przez zakończeniem przygody, więc tak na prawdę, to co robimy w przeszłości, nie ma wpływu na końcowy wynik. Co prawda niektóre rzeczy/czynności mają swoje konsekwencje, ale to już inna sprawa. Technika motion capture oraz system quick time events, dobrze się sprawują. Można odnieść wrażenie, że troszkę tego za dużo, ale w końcu mamy do czynienia z "interaktywnym filmem". Scenariusz pierwsza klasa. Graficznie, uwzględniając rok wydania produkt był troszkę z tyłu, ale osobiście w ogóle mi to nie przeszkadzało. Praca kamery czasami była nie do końca wygodna, a i same jej ułożenia przy ręcznym ustawianiu także były kłopotliwe. Trzeba także napomknąć o ścieżce dźwiękowej, która świetnie komponuje się z otoczeniem oraz sytuacją.
|
|
Ranga: Młody padawan Grupy: Member
Przyłączony: 1/26/2010 Posty: 29
|
Świetna przygodówka. Genialny pomysł, mroczny klimat i cała masa innowacji. Wprowadzanie elementów akcji do przygodówek zwykle tylko wkurza i zaburza całą grę ( elementy czasowe, bądź zręcznościowe, każdy fan przygodówek wie pewnie o co mi chodzi ) . Fahrenheit jako jedyna znana mi gra doskonale łączy oba te gatunki. A do tego wszystkiego ogromna nieliniowość. Najlepsza przygodówka, w jaką grałem, zaraz po Syberii.
|
|
Ranga: Prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 132
|
Gra jest, a raczej była dobra. Teraz zostaje zastąpiona takimi tytułami jak Heavy Rain, oczywiście nadal warto w nią zagrać ze względu na fabułę, ale nic pozatym.Ew. jeszcze dobra ścieżka dźwiękowa, jak wspomniał MrHush. Sterowanie troche skopane, wg. mnie. Ogółem to 6/10 bym jej dał na dzień dzisiejszy.
|
|
Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 7/20/2009 Posty: 36
|
Jak to mówią stare ale jare  Gra wymiata mimo grafiki ale ma to coś co tworzy świetną historię.
|
|
Przyłączony: 4/5/2009 Posty: 81
|
też w to grałem. podobały mi się wszystkie etapy. teraz wyszedł Heavy rain też od Quantic Dream . aż żałuje że nie mam GRAJ STACJI
|
|
Przyłączony: 11/15/2009 Posty: 81
|
Oceniam na 7/10. Jedna z najlepszych przygodówek w jakie grałem.
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 12/16/2010 Posty: 4
|
8/10 wciągająca na jakiś czas, ale szata graficzna troche kuleje.
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 10/1/2011 Posty: 3
|
Nie no gierka jest po prostu świetna! Klimat panujący w tej grze jest rewelacyjny!
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
mogles bardziej sie rozpisc na temat tej gry. gra miala jak na tamte czasy swietna animacje i watek fabularny to trzeba jej przyznac
|
|
|
Guest |