Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Pytanie do redakcji. Opcje
LuckyKiller
Wysłane: 17 lutego 2010 16:18:03

Ranga: Nie mam życia poza kompem
Grupy: Member

Przyłączony: 3/20/2009
Nie pozostaje nic innego jak czekać. Ciekawe cóż to będzie.

UP THE IRONS!
KamZ123
Wysłane: 17 lutego 2010 17:23:58

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 7/27/2009
Stawiam na Duke Nukema, albo na nowy design.

Pawsik
Wysłane: 17 lutego 2010 17:37:31

Przyłączony: 12/14/2008
Pewnie będzie obszerny materiał o grze Crysis 3 :> A na coverze pełna wersja gry "Just Cause" Applause

Gracz grający jedynie na PC Applause

Moje oryginalne gry na PC:
Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
Czesioooo
Wysłane: 17 lutego 2010 18:02:58

Przyłączony: 9/14/2009
Pawsik pisze:
Pewnie będzie obszerny materiał o grze Crysis 3

To "dwójka" już wyszła ? Ja myślałem, że tylko jedynka z dodatkiem "Warhead"... Applause

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Pawsik
Wysłane: 17 lutego 2010 18:08:50

Masz racje. Chodziło mi raczej o Crysis 2 Applause

Splinter Cell: Chaos Theory, Battlestations: Midway, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ford Racing 3, Sega Rally, Juiced 2, Agatha Christie: I Nie Było Już Nikogo, Syberia, Syberia II, Rally Trophy, Need for Speed: Underground 2, SimCity 4, FlatOut, Tony Hawk's Pro Skater 4, GT Legends, Colin McRae Rally, Warrior Kings, Jazz i Faust, Gilbert Goodman, Scrapland, Rally Championship, Richard Bours Rally, Stunt GP, Traffic Giant Gold, Colin McRae Rally 3, Colin McRae Rally 2, RC Cars, Silent Hunter II, Kapitan Pazur, MDK 2, Beach Volleyball, Deluxe Ski Jump 2.1, Wehikuł Czasu, Odyseja: W Poszukiwaniu Ulissesa, The Longest Journey: Najdłuższa Podróż, Era Futbolu 2002, Chris Sawyer's: Locomotioh, Broken Sword 4: Anioł Śmierci, Rush for Berlin, Trainz Classics, Overclocked.
thekrzychu2000
Wysłane: 17 lutego 2010 19:07:13

Przyłączony: 10/12/2009
Nie no każdy w życiu musi chociaż raz się pomylić,chociaż pawsikowi często się to zdarzało Applause.

Strona Play - Kiedyś fajna, dzisiaj jedna z najgorszych.
Czesioooo
Wysłane: 19 lutego 2010 13:33:56

Przyłączony: 9/14/2009
Mam pytanko. Dlaczego ustawiono taki wystrój strony ? Tamten mi się bardziej podobał Applause (to pytanie do redakcji lub kogoś, kto wie, nie do Spyker'a!)

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
thekrzychu2000
Wysłane: 22 lutego 2010 12:09:14

Przyłączony: 10/12/2009
A ja mam zapytania do najnowszego numeru.Wiem,że to za wcześnie jeszcze,ale czy za dwa tygodnie jakieś będziecie robić przeciek w końcu 10-lecie macie Applause.

Strona Play - Kiedyś fajna, dzisiaj jedna z najgorszych.
LuckyKiller
Wysłane: 22 lutego 2010 13:41:52

Przyłączony: 3/20/2009
Wow faktycznie już 10-lecie. Mam nadzieję że PLAY przygotuje z tej okazji coś duuużegoo.Applause

UP THE IRONS!
MrHush
Wysłane: 22 lutego 2010 13:51:03

Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio

Przyłączony: 10/29/2009
A 10-lecie nie wypada przypadkiem za 2 miesiące? Dajcie mi w prezencie Gothica 3 z dodatkiem, a uszczęśliwicie mnie na wiele miesięcy Applause
Pawsik
Wysłane: 23 lutego 2010 12:33:13

Czy kiedyś uzupełniony zostanie dział Top Secret ????

Neelah
Wysłane: 23 lutego 2010 16:21:03

Przyłączony: 7/19/2008
Ok, tym razem moge powiedzieć że newsy są często i są na prawde ciekawe, z filmikami itd, gz ; +)

Swoją drogą jestem ciekaw (tutaj pytanie do redakcji) czy zajrzeliście do tematu "moderator" i jakie są Wasze refleksje na ten temat, zakładam że "nie ma takiej opcji", ale jestem ciekaw Waszej opinii na ten temat

Ciapek666
Wysłane: 8 marca 2010 21:54:52

Przyłączony: 1/17/2008
to kiedy będzie zapowiedź nowego numeru?Applause Dawniej to było spoko bo Cubituss (sory jak źle napisałem) dawał jakieś małe podpowiedzi o nowych numerach a teraz nic niema.
Kornel5
Wysłane: 11 marca 2010 15:33:18

Przyłączony: 12/8/2009
MrHush pisze:
Dajcie mi w prezencie Gothica 3 z dodatkiem, a uszczęśliwicie mnie na wiele miesięcy Applause

nie uszczęśliwią tylko ciebie Applause

Powracam XD
Pawsik
Wysłane: 11 marca 2010 17:28:51

Ciapek666 pisze:
to kiedy będzie zapowiedź nowego numeru?Applause Dawniej to było spoko bo Cubituss (sory jak źle napisałem) dawał jakieś małe podpowiedzi o nowych numerach a teraz nic niema.

A kiedy ma wyjść ten nowy numer ?

MrHush
Wysłane: 11 marca 2010 19:34:29

Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio

Przyłączony: 10/29/2009
Mniej więcej za tydzień.
Checku
Wysłane: 14 marca 2010 17:23:03

Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 9/20/2009
Zgadzam się, że chociaż jakiekolwiek przecieki powinny być. Zawsze to przyciąga uwagę użytkowników oraz czytelników. Pamiętam zamieszanie przy wydaniu specjalnym Playa, wtedy było dość ciekawie, bo i ciekawy numer Applause

Ciapek666
Wysłane: 14 marca 2010 19:08:55

nowy Play w ten czwartek czy następny?
Pietrek2
Wysłane: 14 marca 2010 21:08:25

Przyłączony: 4/25/2009
W ten. Zawsze jest 3 czawartek miesiącaApplause

Ciapek666
Wysłane: 14 marca 2010 21:27:44

to jutro powinna być zapowiedźApplause Ale to trochę olewanie takie bo zwykle były jakieś informacje dawane przed ukazaniem zapowiedzi a tu nic. Czemu nie ma nic o nowym numerze?Applause Zwykle ukazywało się w poniedziałek przed jego wyjściem
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum