|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,123
|
Nie pozostaje nic innego jak czekać. Ciekawe cóż to będzie.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 7/27/2009 Posty: 480
|
Stawiam na Duke Nukema, albo na nowy design.
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Pewnie będzie obszerny materiał o grze Crysis 3 :> A na coverze pełna wersja gry "Just Cause" 
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Pawsik pisze:Pewnie będzie obszerny materiał o grze Crysis 3 To "dwójka" już wyszła ? Ja myślałem, że tylko jedynka z dodatkiem "Warhead"... 
|
|
|
Masz racje. Chodziło mi raczej o Crysis 2 
|
|
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
Nie no każdy w życiu musi chociaż raz się pomylić,chociaż pawsikowi często się to zdarzało  .
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Mam pytanko. Dlaczego ustawiono taki wystrój strony ? Tamten mi się bardziej podobał  (to pytanie do redakcji lub kogoś, kto wie, nie do Spyker'a!)
|
|
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
A ja mam zapytania do najnowszego numeru.Wiem,że to za wcześnie jeszcze,ale czy za dwa tygodnie jakieś będziecie robić przeciek w końcu 10-lecie macie  .
|
|
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,123
|
Wow faktycznie już 10-lecie. Mam nadzieję że PLAY przygotuje z tej okazji coś duuużegoo. 
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/29/2009 Posty: 236
|
A 10-lecie nie wypada przypadkiem za 2 miesiące? Dajcie mi w prezencie Gothica 3 z dodatkiem, a uszczęśliwicie mnie na wiele miesięcy
|
|
|
Czy kiedyś uzupełniony zostanie dział Top Secret ????
|
|
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Ok, tym razem moge powiedzieć że newsy są często i są na prawde ciekawe, z filmikami itd, gz ; +)
Swoją drogą jestem ciekaw (tutaj pytanie do redakcji) czy zajrzeliście do tematu "moderator" i jakie są Wasze refleksje na ten temat, zakładam że "nie ma takiej opcji", ale jestem ciekaw Waszej opinii na ten temat
|
|
Przyłączony: 1/17/2008 Posty: 571
|
to kiedy będzie zapowiedź nowego numeru?  Dawniej to było spoko bo Cubituss (sory jak źle napisałem) dawał jakieś małe podpowiedzi o nowych numerach a teraz nic niema.
|
|
Przyłączony: 12/8/2009 Posty: 396
|
MrHush pisze:Dajcie mi w prezencie Gothica 3 z dodatkiem, a uszczęśliwicie mnie na wiele miesięcy  nie uszczęśliwią tylko ciebie
|
|
|
Ciapek666 pisze:to kiedy będzie zapowiedź nowego numeru?  Dawniej to było spoko bo Cubituss (sory jak źle napisałem) dawał jakieś małe podpowiedzi o nowych numerach a teraz nic niema. A kiedy ma wyjść ten nowy numer ?
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/29/2009 Posty: 236
|
Mniej więcej za tydzień.
|
|
 Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia Grupy: Member
Przyłączony: 9/20/2009 Posty: 62
|
Zgadzam się, że chociaż jakiekolwiek przecieki powinny być. Zawsze to przyciąga uwagę użytkowników oraz czytelników. Pamiętam zamieszanie przy wydaniu specjalnym Playa, wtedy było dość ciekawie, bo i ciekawy numer 
|
|
|
nowy Play w ten czwartek czy następny?
|
|
Przyłączony: 4/25/2009 Posty: 1,188
|
W ten. Zawsze jest 3 czawartek miesiąca 
|
|
|
to jutro powinna być zapowiedź  Ale to trochę olewanie takie bo zwykle były jakieś informacje dawane przed ukazaniem zapowiedzi a tu nic. Czemu nie ma nic o nowym numerze?  Zwykle ukazywało się w poniedziałek przed jego wyjściem
|
|
|
Guest |