|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 10/13/2008 Posty: 1,755
|
A niby czemu te gry nie miałyby być w CDA  ? Dali już wiele świetnych gier ostatnio, np Watchmeny, DMC4, to teraz na urodziny dadzą coś jeszcze lepszego. Trójka Gothica była przecież za granicą w pismach od dawna, więc i u nas na nią czas. I czemu wrzesień, to premiera Arcanii?
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
Hitman nie wnerwiaj mnie to nie ty decydujesz na przykład co by miało być w czasopismach jak chcesz kupić Gothica to spier.... do Empika.A Gothic 3 będzie dopiero w wrześniu takie mam nieodparte wrażenie,bo zazwyczaj Cd-Action daje Rpg w tym miesiącu(Fable,Gothic2,Jade Empire).A na urodzinki będzie Necrovision jako główny pełniak,ale to moje zdanie.Dobra nie róbmy spamu chcecie zgadywać do to tematu zapraszam o zgadywaniach pełniaka. Edit:To też zależy za ile się kupuję licencje na daną grę...
|
|
|
[Quote:]to nie ty decydujesz na przykład co by miało być w czasopismach Rzeczywiście. Ty to robisz. teraz coś gadasz o tym, że gothic 3 będzie w wrześniu. Dalej: [Quote:]A na urodzinki będzie Necrovision jako główny pełniak,ale to moje zdanie i [Quote:]A Gothic 3 będzie dopiero w wrześniu takie mam nieodparte wrażenie [Quote:]to nie ty decydujesz na przykład co by miało być w czasopismach dodać coś? Z początku napisałem, że ładny byłby gothic 3 + sr2... ale nie róbmy już offtopu  . ps: [Quote:]jak chcesz kupić Gothica to spier.... do Empika czemu mówisz po francusku? i dodam że jestem raczej Pierre. Chyba, że chodziło ci o włoskie Piero. 
|
|
Przyłączony: 11/26/2007 Posty: 1,052
|
Hitman_C47 pisze:[Quote:]jak chcesz kupić Gothica to spier.... do Empika czemu mówisz po francusku? Raczej jak Chińczyk po 3 miesiącach spędzonych w Polsce. Empiku nie "empika"!
|
|
Przyłączony: 10/12/2009 Posty: 762
|
Tak zgadzam się nie róbmy spamu,ale gdy zobaczyłem,że napisałeś Gothic 3 i SR2 to myślałem,że mnie coś trafi.Gothic pojawi się w Wrześniu na 90%.Gdyby teraz się pojawił to bym był pod zaskoczeniem,ale jak mam być szczery nigdy nie lubiłem Gothica. Juz3k- 
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/29/2009 Posty: 236
|
Nasz ty analityku. Powróż nam co będzie w PLAYu na najbliższe miesiące.
|
|
Przyłączony: 9/20/2007 Posty: 344
|
Znamy już pełne wersje, które ukażą się w kwietniowym numerze CD-Action: - Blacksite: Area 51 PL - Drakensang: The Dark Eye PL - The Legend of Beowulf - Deluxe Ski Jump 2 Tym razem dwa krążki DVD i wyższa cena 16,99 zł.
Moim zdaniem bardzo dobry zestaw. Zakup Blacksite'a planowałem już od dawna, a Drakensanga z chęcią obaczę.
|
|
Przyłączony: 3/20/2009 Posty: 1,123
|
No no. Nawet kuszące propozycje. Zastanowię się.
|
|
Przyłączony: 2/6/2009 Posty: 1,202
|
Jak będę w kiosku to wezmę. Dla takich fulli. Teksty może też piszą niezłe, ale nie tak jak redakcja PLAY'a/KŚG. EDIT: Post nr 700. 
|
|
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
Plusy: - Okładka zajefajna, - pełniaki bardzo zajefajne, - zapowiedzi oraz recenzje cool. - Mega Plakat Minusy: - Cena - Brak Tipsomaniaka - Konsole Zastanawiam się czy warto go kupić. P.S.Zobaczymy co Play zaoferuje 
|
|
Przyłączony: 6/14/2008 Posty: 446
|
O kurde Delux Ski Jumping 2 !!!!! To jest coś !!!! Kupuję, kupuję siedem razy po dwa razy...
Czy to przypadkiem nie jest ta wersja, którą można na legalu ściągnąć z neta ?
|
|
|
foidek pisze: Czy to przypadkiem nie jest ta wersja, którą można na legalu ściągnąć z neta ?
Owszem jest to wersja, którą można ściągnąć z neta
|
|
Przyłączony: 2/6/2009 Posty: 1,202
|
W nowym numerze czeskiego pisma Level na płycie znajdziemy pełne wersje gier:
- NecroVision - Galactic Civilizations II: Ultimate Edition.
Cena czasopisma to 249,90 Kč (40 zł).
|
|
Przyłączony: 6/14/2008 Posty: 446
|
Pawsik pisze:foidek pisze:Czy to przypadkiem nie jest ta wersja, którą można na legalu ściągnąć z neta ? Owszem jest to wersja, którą można ściągnąć z neta No to rzeczywiście miazga panowie, czapki z głów, Play umarł, takiego fula jeszcze nikt nie dał i chyba już nikt nie da, nastała nowa era - gier darmowych w płatnych gazetach; kurna mogliby dać chociaż offica z 98 i gta I
|
|
|
foidek pisze:kurna mogliby dać chociaż offica z 98 i gta I ale dali Drakensanga i Blacksite. 
|
|
Przyłączony: 7/25/2008 Posty: 837
|
Szkoda ze Blacksite już mam. Ale Drakensang to jest coś. Kupię na bank, zresztą i tak kupuję co miesiąc...
|
|
|
naruto564 pisze:W nowym numerze czeskiego pisma Level na płycie znajdziemy pełne wersje gier:
- NecroVision - Galactic Civilizations II: Ultimate Edition.
Cena czasopisma to 249,90 Kč (40 zł). Pewnie niedługo i u nas będzie NecroVision za 10-15 zł
|
|
Przyłączony: 1/26/2009 Posty: 1,067
|
Bardzo dobry numer. Świetne pełniaki, ciekawe treści, ale za mało publicystyki. 9/10
|
|
|
Plakat jest zajefajny i pasuje mi na moją ścianę. Pełniaki zainstaluję gdy będę mieć nowy lepszy sprzęt. Mógłbym spróbować pograć na laptopie ale wole gra na PC.  Miałbyć jakiś wprasowany banknot na okładce i jego nie ujrzałem  9/10
|
|
|
Plakat za duży xd. Ale drakensang i okładka zajebiste. Recenzje też, szczególnie metro 2033, choć bez skrinów. Business wars i ankieta dla redaktorów świetne. Jeszcze nie czytałem niczego z tego, ale zdąrzę  .
|
|
|
Guest |