Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Fallout'y Opcje
Piniekf
Wysłane: 15 lutego 2010 13:41:18
Ranga: n00b
Grupy: Member

Przyłączony: 2/15/2010
Przeszukałem forum i nie znalazłem oddzielnego tematu o tej świetnej, wręcz wybitnej grze. Osobiście posiadam wszystkie części oryginalne i bardzo się ciesze z mojej Fallout'owej kolekcji Applause Najbardziej podobała mi się 2 część gry, genialna fabuła, świetna grywalność, po prostu miód. Najlepsze misje były dla rodzin w New Reno i misje związane z odzyskaniem czegoś w dobry bądź podły sposób Applause Wypisujcie tutaj wrażenia z gry, ulubione misje, patenty na postać itp. Miłego pisania Applause

War, war never changes...
Davyd001
Wysłane: 15 lutego 2010 19:40:35

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 1/26/2008
Muszę przyznać, że zdziwił mnie brak tematu o tej serii na forum, byłem święcie przekonany, że takowy istnieje...
Do rzeczy: dwa pierwsze Fallout'y, to moje ukochane ergegi. Żadna gra z rzutem izometrycznym, w mojej opinii, nie przebije Fallout'ów, szczególnie drugiej części sagi, bo to był mój pierwszy Fallout. Ba, pierwsza gra RPG! Kupiona w Biedronce! Nadal mam ten egzemplarz w zasłużonym miejscu...

Piniekf
Wysłane: 18 lutego 2010 11:13:02

O ziomek O_o mój pierwszy Fallout to też druga część kupiona też biedronce Applause Na dodatek przez przypadek nie miałem w co grać to kupiłem grę za 10 zł jeszcze takie wielkie pudełko Applause Myślałem, że jakieś ścierwo bo w biedronce ale odpaliłem i normalnie O_o MEEEGA

Piniekf
Wysłane: 22 lutego 2010 14:54:40

Wypowiedziałby się ktoś na temat tej wspaniałej gry! Nikt z redakcji nie ma z nią miłych wspomnień? No proszę was!

thekrzychu2000
Wysłane: 22 lutego 2010 14:56:57

Przyłączony: 10/12/2009
Piniekf jest coś takiego jak edytuj.

Strona Play - Kiedyś fajna, dzisiaj jedna z najgorszych.
Czesioooo
Wysłane: 22 lutego 2010 15:39:37

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 9/14/2009
thekrzychu2000, tak, tylko, że gdyby zedytował to nikt by tu nie zajrzał, bo nie pokazałby się nowy post. Applause

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
Piniekf
Wysłane: 23 lutego 2010 07:56:25

No właśnie Applause Ale wy tu nie o moim spamie mówcie Applause Tylko o tej wspaniałej grze! Applause

Palladyn34
Wysłane: 23 lutego 2010 15:13:37

Ranga: Pomocnik prawie mistrzunia

Przyłączony: 6/30/2009
co do gry miałem okazję zacząć przygodę od pierwszej części i byłem wniebowzięty przede wszystkim klimatem i możliwościami np. ściemniania żeby wykonać zadanie a druga część była jeszcze lepsza ( jeszcze w nią gram bo nigdy mi się nie udawało jej przejść , znać życie nie dorosłem wcześniej do tej gry a teraz próbuje ją skończyć bez poradnika)
SWAT_
Wysłane: 26 lutego 2010 20:20:04

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 9/5/2007
Fallout 2 to najlepsza gra na świecie i jedna z moich pierwszych. Ta gra to dzieło sztuki.
Miłe wspomnienia mam również z Fallout Tactics i Fallout 3. No po prostu genialne gry.
Kiedyś nawet rozważałem zrobienie sobie tatuażu FALLOUT na plecach, ale... nic nie jest powiedziane że z tego nie zrezygnowałem ;]

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych wpisów na forum. Zastanów się dziesięć razy zanim się do niego odwołasz i ciesz się wiedzą z niego płynącą.

Są dni, są chwile, są ludzie i są debile!

GARY93
Wysłane: 2 marca 2010 17:32:20

Przyłączony: 6/17/2009
Lubię te gierki, obok Baldur's Gate i Icewind Dale to najlebsza rozgrzewka dla myszki

Dla pewności

Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum