Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Członkowie | Zaloguj | Rejestruj

Original War Opcje
Kastai
Wysłane: 16 stycznia 2010 17:54:43
Ranga: n00b
Grupy: Member

Przyłączony: 7/5/2009
Nie którzy grali na pewno w Original War była w jednym z gazetek w 2004r. Bodajże, a chodzi mi o to aby na mówić za pomocą redakcji twórców do stworzenia OW2 który miał by wielką popularność ja od 6 lat nie grałem w lepsza strategie z taką fabułą. Gra jest naprawdę dobra, więc proszę o zrobienie coś w tej sprawie.
Czesioooo
Wysłane: 16 stycznia 2010 17:57:05

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 9/14/2009
Bardzo wątpię czy to się uda... Nawet jestem pewny, że nie Applause

Richard Marx - Right Here Waiting: "[...] Wherever you go, Whatever you do, I will be right here waiting for you [...]"
Bryan Adams - Heaven: "[...] Baby you're all that I want [...] And love is all that I need [...]"
Above & Beyond - Good For Me (Club Mix): "[...] Your good for me, My Baby, so good for me, My Love [...]"
Movetown - Girl You Know It's True: "[...] I will never let you go, because you are my world [...]"
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for You: "[...] You know it's true, everything I do, I do it for You [...]"
subzero
Wysłane: 16 stycznia 2010 19:20:50

Ranga: Mistrzunio

Przyłączony: 4/10/2009
damian997
Wysłane: 16 lutego 2010 18:28:12

Przyłączony: 2/16/2010

Przyłączony: 2010-02-16

Zapraszam do rejestracji na tej oto stronie o original war gdy sie tam zarejestrujesz mozesz pobrac pliki potrzebne do gry sieciowej oraz mody itp zapraszam http://originalwar.vgh.pl/news.php
Spyker
Wysłane: 16 lutego 2010 18:31:14

Ranga: Nie mam życia poza kompem

Przyłączony: 9/25/2009
damian997 - bardzo fajna nazwa użytkownika. Chyba lubisz ten numer i tych co pod nim są.

Ty jesteś autorem tej strony ?
damian997
Wysłane: 1 marca 2010 20:18:28

Przyłączony: 2/16/2010
Zapraszam do rejestracji na tej oto stronie o original war gdy się tam zarejestrujesz możesz pobrać pliki potrzebne do gry sieciowej oraz mody itp zapraszam http://originalwar.vgh.pl/news.php
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest

Skok do forum