|
|
 Ranga: Nie mam życia poza kompem Grupy: Member
Przyłączony: 12/14/2008 Posty: 1,833
|
naruto564 pisze:A ja mam pytanie: umowa kończy mi się gdzieś tak wrzesień/październik i nie wiem jaki wybrać telefon: Nokię 5530 XpressMusic, Samsunga Omnię czy Sony Ericssona C510. Który polecacie ? Jesli cie stac wez Samsunga Omnię HD 
|
|
Przyłączony: 9/25/2009 Posty: 7,100
|
Pawsik pisze:naruto564 pisze:A ja mam pytanie: umowa kończy mi się gdzieś tak wrzesień/październik i nie wiem jaki wybrać telefon: Nokię 5530 XpressMusic, Samsunga Omnię czy Sony Ericssona C510. Który polecacie ? Jesli cie stac wez Samsunga Omnię HD  Czytać umiesz Omnię. Nie HD, bo kosztuje ponad 1000 zł i to sporo ponad.
|
|
|
A dla dziewczyny jaki polecacie model komórki ?
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Pawsik, a co to za różnica, czy dla dziewczyny, czy dla chłopaka. Telefon to telefon. Jest uniwersalny. To nie to, co majtki/buty/spodnie/koszulka itd... Każdy jeden telefon może mieć i dziewczyna i chłopak. Jak dla mnie bez różnicy jest płeć.
|
|
|
Pawsik pisze:A dla dziewczyny jaki polecacie model komórki ? Pawsik - stać cię na takie drogie prezenty ?
|
|
Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 1/23/2010 Posty: 244
|
Dla dziewczyny to 6303 classic a jak lubi słuchać muzyki to Nokia 5310 .
|
|
Przyłączony: 7/19/2008 Posty: 1,589
|
Dla dziewczyny to polecam stacjonarny.. albo najlepiej budke telefoniczną
|
|
 Ranga: Jeszcze bardziej prawie mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 10/29/2009 Posty: 236
|
A ja posiadam Sony Ericssona W595s i jestem w pełni usatysfakcjonowany.
|
|
Ranga: n00b Grupy: Member
Przyłączony: 2/8/2010 Posty: 4
|
jeśli macie problem z zasięgiem wypróbujcie to za niewielkie pieniądze można rozwiązać problem skutecznie.www.wzmacniacze-gsm.info
|
|
|
Jestem z miasta nie potrzebne mi są takie bzdety jakbym nie miał na co pieniędzy jeszcze wydawać. Dobre.
|
|
|
Najlepsza i najskuteczniejsza współpraca z grupą www.sigmapro7.org sprawdź sam nie czekaj
|
|
|
Najlepsza i najskuteczniejsza współpraca z grupą www.sigmapro7.org sprawdź sam nie czekaj
|
|
|
mandusia20 - cieszę się bardzo, ale co mnie obchodzi jakaś amatorska żałosna strona internetowa daj spokój.
|
|
 Ranga: Mistrzunio Grupy: Member
Przyłączony: 6/22/2009 Posty: 637
|
Zakupiłem dzisiaj MOTOROLĘ ROKR E8. zarąbista 
|
|
|
Logan5210 pisze:Zakupiłem dzisiaj MOTOROLĘ ROKR E8. zarąbista  Pewnie będziesz musiał ładować ją co dwa dni i nosić ze sobą ładowarkę
|
|
|
EEE... no i to jest w niej błędem. ale funkcja FastScroll żądzi 
|
|
|
Co ile zmieniacie swój telefon komórkowy ? Ja zmieniam co 2 lata 
|
|
Przyłączony: 9/14/2009 Posty: 5,204
|
Pawsik, jak dla mnie częsta zmiana telefonu, to tylko szpan... I żenada. Żałosne jest, gdy ktoś podchodzi do Ciebie i mówi: "Patrz, kupiłem sobie nowy telefon. Ma dużo funkcji np...". Szczerze mówiąc w d**ie mam nowości komórkowe, bo mi telefon służy do pisania SMS'ów, dzwonienia i czasem do słuchania muzyki (choć od tego mam MP4). Nie mam telefonu po to, żeby nim szpanować, jaki to ja jestem tredny i super, elo, trzy-dwa-zero... Mam starego, zasłużonego, ale wciąż sprawnego Sony Ericsson'a K750i i spisuje się świetnie po ponad dwóch latach. Póki co nie mam zamiaru go zmieniać. Oczywiście wiem, ze to moje zdanie i macie prawo mieć inne. Dla mnie jednak nie liczy się to, jaki mam telefon, tylko to, że go w ogóle mam. Mogę dzwonić ? Mogę. Mogę pisać SMS'y ? Mogę. Mogę słuchać muzyki ? Mogę ! Czego mi więcej potrzeba ? Niczego.
|
|
|
Teraz kiedy będę przedłużał umowę wezmę sobie ofertę bez telefonu. Będę miał sporo darmowych smsów oraz minut do wszystkich 
|
|
|
Ja zmieniam teelefon tak około co pół roku
|
|
|
Guest |